LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.

ONZE VOORDELEN
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen bedenktijd
 • Snelle levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 075 - 615 24 22
Ridgerib.nl
 • Onderdeel van woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden magazijn:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 17.30

Hockers Ridge Zuiver

hockers-ridge-zuiver
Hockers Ridge Zuiver

De Ridge hockers van Zuiver zijn ideaal om te combineren met de Ridge lounge stoelen van Zuiver. Iedere Ridge fauteuil heeft een bijbehorende hocker. Deze set is een ware musthave voor in ieder interieur. Creëer nu uw eigen hoekje in de woonkamer, slaapkamer of in de werkkamer om af en toe even heerlijk te kunnen relaxen na een lange dag. 

 • Best verkocht
  Hocker Ridge Rib - Grijs - Zuiver - Hocker Ridge Rib - Grijs - Zuiver
  199,-
  E-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Zuiver Categorie: Hocker Ridge Rib - Grijs - Zuiver Hocker Ridge Rib - Grijs - Zuiver //cdn.dotsimpel.nl/upload/53/products/254/th2/hocker-ridge-rib---grijs---zuiver[0].jpg Te koop voor 199,00. in_stock

  Deze hocker van Ridge Rib past helemaal goed bij de Ridge lounge fauteuil en zorgt voor nog meer zitcomfort waardoor u heerlijk kunt ontspannen in uw eigen huis. Vanwege de neutrale kleur past deze hocker in elk interieur. Wilt u toch iets anders? Combineer de hocker dan met een Ridge lounge fauteuil in een andere kleur.

 • Best verkocht
  Hocker Ridge Rib - Blauw - Zuiver - Hocker Ridge Rib - Blauw - Zuiver
  199,-
  E-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Zuiver Categorie: Hocker Ridge Rib - Blauw - Zuiver Hocker Ridge Rib - Blauw - Zuiver //cdn.dotsimpel.nl/upload/53/products/259/th2/hocker-ridge-rib---blauw---zuiver[0].jpg Te koop voor 199,00. in_stock

  Deze hocker Ridge Rib gemaakt van stoere ribstof is helemaal hip en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Combineer de hocker met de Ridge lounge fauteuil om de set helemaal compleet te maken. Plaats de set in uw woonkamer en vanaf dan kunt u heerlijk ontspannen met uw favoriete serie op tv of met een tijdschrift op schoot.

 • Best verkocht
  -1%
  Hocker Ridge Rib - Geel - Zuiver - Hocker Ridge Rib - Geel - Zuiver
  198,-
  199.00
  E-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Zuiver Categorie: Hocker Ridge Rib - Geel - Zuiver Hocker Ridge Rib - Geel - Zuiver //cdn.dotsimpel.nl/upload/53/products/487/th2/hocker-ridge-rib---geel---zuiver[0].jpg Te koop voor 198,00. in_stock 5.0

  Geel wordt gezien als vrolijk en zonnig en wie wil er nu niet vrolijk thuiskomen? Dat kan allemaal nu met de hocker Ridge Rib in het Geel van het merk Zuiver. Deze hocker vrolijkt die saaie fauteuil in de woonkamer helemaal op! Durf en geef een mooi plekje in uw huiskamer of slaapkamer aan deze hocker Ridge Rib.  

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest

Klanten beoordelen ons met 7.4 van 10 op basis van 3138 klantbeoordelingen en keuze van 1 t/m 10
Bekijk hier alle reviews