LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.

ONZE VOORDELEN
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen bedenktijd
 • Snelle levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 075 - 615 24 22
Ridgerib.nl
 • Onderdeel van woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden magazijn:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 17.30

Fauteuil X-bang

fauteuil-x-bang
Fauteuil X-bang

Leun achterover en ontspan in een van de gekleurde fauteuils X-Bang, in fauteuil X-bang kan het allebei want heerlijk is de fauteuil zeker. Met de stoffen bekleding, het buisframe en de kleur bijpassend bij uw interieur, is de fauteuil X-bang een stoel om te onthouden. De fauteuils X-bang zitten niet alleen lekker, maar stralen ook warme en gezelligheid uit. Neem plaats en ontspan!

 • Best verkocht
  Fauteuil X-bang Rib - Grijs - Zuiver - Fauteuil X-bang Rib - Grijs - Zuiver
  348,-
  349.00
  Vandaag voor 21:30, Morgen in huis
  Merk: Zuiver Categorie: Fauteuil X-bang Rib - Grijs - Zuiver Fauteuil X-bang Rib - Grijs - Zuiver //cdn.lil.nl/upload/53/products/589/th2/fauteuil-x-bang-rib---grijs---zuiver[0].jpg Te koop voor 348,00. in_stock

  De armstoel X-BANG Rib van Zuiver in grijs 6A is heel hip vormgegeven met een solide verchroomd frame en comfortabele zitting en een extra kussen voor in de rug. Met afmetingen van B:66 x D:90 x H:81 cm is deze armstoel gemaakt om te loungen. Een leuke bijkomstigheid is dat de bekleding van de kussens afneembaar is om te wassen.

De Fauteuil X-bang heeft wat weg van de Ridge Rib stoelen. Dit komt doordat de stof van sommige fauteuils X-bang overeenkomt met de stof van sommige Ridge stoelen. Toch is de fauteuil X-bang vooral een luxe stoel om heerlijk in de woonkamer te plaatsen. Voor de televisie of in de zitkamer, het kan allebei. De Fauteuil X-bang is zo'n fauteuil. U gaat erin zitten en u komt er niet meer uit. U zakt er in weg en kunt erin tot rust komen. Even afzonderen van de buitenwereld, van de drukte van alledag en ontspannen in een fauteuil X-bang. De Fauteuil X-bang is voorzien van armleuningen, dus ook uw armen komen tot rust wanneer u plaats neemt in deze lekker zittende stoel. Zwart, blauw, rood, oranje, grijs, de fauteuil X-bang is in verschillende kleuren verkrijgbaar dus ook de kleur passend bij uw interieur.

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest

Klanten beoordelen ons met 7.4 van 10 op basis van 3138 klantbeoordelingen en keuze van 1 t/m 10
Bekijk hier alle reviews