LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.

ONZE VOORDELEN
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen bedenktijd
 • Snelle levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 075 - 615 24 22
Ridgerib.nl
 • Onderdeel van woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden magazijn:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 17.30

Betalen

Bij LiL.nl kunt u gemakkelijk bestellen en veilig betalen. U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

 

Betaalmogelijkheden. 

iDEAL                                   

Met iDEAL kunt u veilig uw online aankopen betalen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Daarna klikt u op de iDEAL-betaalknop en selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd uw gegevens in te vullen en daarna autoriseert u de online betaling. iDEAL wordt ondersteund door ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. Betalen via iDeal is geheel gratis. 

Meer info www.ideal.nl.

 

Op rekening                                     

We leveren op rekening aan bedrijven in Nederland. In België leveren we alleen aan overheid en onderwijs op rekening.
Stuur een e-mail naar info@lil.nl of bel ons op 075 - 615 24 22 en wij helpen u graag verder. Voor deze optie brengen wij geen extra kosten in rekening. 
 

Vooruitbetaling                                 

Als u liever niet online betaalt, dan kunt u het bedrag ook per bank of giro overmaken. Zodra de betaling bij ons binnen is, dit kan een dag duren, zullen wij uw bestelling verzenden. Eventuele kosten voor een overboeking vanuit het buitenland, zijn voor rekening van de koper.

Vooruitbetalen kan op bank nr. Rabobank: 1013.44.015 op naam van LiL.nl BV onder vermelding van het bestelnummer.

IBAN NL48 RABO 0101 3440 15
BIC RABONL2U
 

Sofort Banking                   

Voor onze Duitse klanten is met SOFORT Banking online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt. Betalen via Sofort Banking is geheel gratis. 
 

Mister Cash                       

Voor onze Belgisch klanten bieden wij de betaalmethode Mister Cash aan. Zo kunt u gratis, veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw online aankoop bij ons betalen. Betalingen met Mister Cash zijn vergelijkbaar met betalingen met uw credietkaart, doordat u gebruik maakt van het nummer en de vervaldatum van uw kaart. Tegelijkertijd wordt ook het veiligheidssysteem van internetbankieren van uw bank gebruikt. U betaalt eenvoudig en snel uw aankopen met Mister Cash.
 

Creditcard 

Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om te betalen met Creditcard. Zowel Mastercard als Visa creditcards van Nederlandse aanbieders worden door ons geaccepteerd. Zodra de creditcard gegevens gecontroleerd zijn zetten we alles op alles om de bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Er worden geen extra kosten voor het betalen met creditcard in rekening gebracht. 

Rembours                                       

Betalen bij ontvangst? Dat kan via rembours. De goederen kunnen alleen via PIN betaald worden aan de deur. Omdat rembours voor u en ons niet de voordeligste optie is moeten wij hier helaas kosten voor in rekening brengen. De kosten voor rembours zijn 25 euro. Als u niet voorraf wilt betalen kunt u er met Klarna voor kiezen om achteraf te betalen, deze dienst bieden wij gratis aan. 

Achteraf betalen (Klarna)           

Ook achteraf betalen is bij ons geen probleem. In samenwerking met Klarna is het mogelijk om pas te betalen als de bestelling is geleverd en hoeft u nooit bank- of creditcard gegevens op te geven. Nadat u de bestelling heeft ontvangen heeft u 14 dagen de tijd om uw rekening te betalen. Wanneer u voor achteraf betalen kiest wordt er door Klarna eerst een kredietevaluatie uitgevoerd. Bij deze betaalmethode gelden de algemene voorwaarde van Klarna. De kosten voor het achteraf betalen zijn afhankelijk van het totale bedrag van uw bestelling.

 

Overzicht betaalmogelijkheden en kosten: 

iDeal
Op rekening
Vooruitbetaling
Sofort banking
Mister Cash
Creditcard
Rembours
Achteraf betalen (Klarna) 

Gratis
Gratis                                                          
Gratis
Gratis
Gratis
Gratis

€ 25,- 
Variabel 

 

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest

Klanten beoordelen ons met 7.4 van 10 op basis van 3138 klantbeoordelingen en keuze van 1 t/m 10
Bekijk hier alle reviews