LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.

ONZE VOORDELEN
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen bedenktijd
 • Snelle levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 075 - 615 24 22
Ridgerib.nl
 • Onderdeel van woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden magazijn:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 17.30

Onderhoud

Ridge Rib.nl heeft speciaal voor u allerlei producten geselecteerd waarmee u uw buisstoelen gemakkelijk kunt onderhouden en behandelen. Zo zorgt u ervoor dat u nog jarenlang van uw mooie stoelen kunt genieten! Zo vindt u hier speciaal voor de buisstoelen Ridge Rib van Zuiver onderhoudsartikelen van onder andere Oranje Furniture Care en vloerglijders die geschikt zijn voor de Ridge stoelen van Zuiver. 

 • Best verkocht
  Stoelviltjes & Meubelvilt - 45 stuks - Oranje Furniture Care - Stoelviltjes & Meubelvilt - 45 stuks - Oranje Furniture Care
  9,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Oranje Furniture Care Categorie: Stoelviltjes & Meubelvilt - 45 stuks - Oranje Furniture Care Stoelviltjes & Meubelvilt - 45 stuks - Oranje Furniture Care //cdn.lil.nl/upload/53/products/464/th2/stoelviltjes-and-meubelvilt---45-stuks---oranje-furniture-care[0].jpg Te koop voor 9,95. in_stock 5.0

  Met deze handige stoelviltjes & meubelvilt voorkomt u krassen op de vloer. U plakt de stoelviltjes & meubelvilt onder stoelen, maar ook onder kasten en tafels. Mocht u willen schuiven dan blijft de vloer prima in orde. Niet elke stoelpoot of tafelpoot is van dezelfde grootte, daarom bestaat dit pakket viltjes uit 45 stuks. Deze zijn van verschillende formaten, zodat u de juiste kunt kiezen voor uw meubelstuk.

 • Best verkocht
  Reinigingsset Leather Protection - Oranje Furniture Care - Reinigingsset Leather Protection - Oranje Furniture Care
  19,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Oranje Furniture Care Categorie: Reinigingsset Leather Protection - Oranje Furniture Care Reinigingsset Leather Protection - Oranje Furniture Care //cdn.lil.nl/upload/53/products/461/th2/reinigingsset-leather-protection---oranje-furniture-care[0].png Te koop voor 19,95. in_stock 5.0

  Leder is een natuurproduct met een mooie en luxe uitstraling. Om uw leder mooi en in topconditie te houden, heeft u een uitstekende keuze gemaakt met de Leather Care Kit.

  Deze unieke set bevat hoogwaardige en veilige producten voor het optimaal beschermen, voeden en reinigen van uw leder. Het biedt bescherming tegen o.a. vocht, huidvet, transpiratie, vuil en UV-straling.

  De verzorgingsset bevat:
  - 150 of 250 ml flacon Leather Care & Protect
  - 150 of 250 ml Natural Leather Cleaner
  - Doek

  LET OP! Deze set niet gebruiken op geschuurd/geborsteld leder, zoals nubuck en suède.

   

  Gebruiksaanwijzing: 

  Voordat u de Leather Protection Set kunt gebruiken, dient u het leder altijd vooraf eerst te reinigen. 

  U kunt de leder reiniger aanbrengen op de polyether spons en vervolgens enkele malen in de spons knijpen totdat er schuim ontstaat. hiermee reinigt u het leder. Vervolgens kunt u het oppervlak met een doek droogwrijven. Daarna kunt u de leder beschermer opbrengen met een droge, niet pluizende doek. U dient de leder beschermer 15 minuten te laten drongen, vervolgens kunt u de beschermer uitwrijven.

  Voor optimaal resultaat dient u de reiniging en bescherming drie keer per jaar te herhalen. 

 • Best verkocht
  Meubelonderhoud Textile Protection - set van 2 - Oranje Furniture Care - Meubelonderhoud Textile Protection - set van 2 - Oranje Furniture Care
  19,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Oranje Furniture Care Categorie: Meubelonderhoud Textile Protection - set van 2 - Oranje Furniture Care Meubelonderhoud Textile Protection - set van 2 - Oranje Furniture Care //cdn.lil.nl/upload/53/products/459/th2/meubelonderhoud-textile-protection---set-van-2---oranje-furniture-care[0].png Te koop voor 19,95. in_stock 4.6

  Deze set bevat 2 gespecialiseerde producten voor het optimaal reinigen en beschermen van nieuwe en gebruikte meubelstoffen. De textiel Set houdt nieuwe meubelen in topconditie en geeft gebruikte (vervuilde) meubelen een tweede leven.

  Inhoud set:

  • 1 x 500 ml Textile Protector (spuitbus)
  • 1 x 500 ml Textile Cleantex
  • 1 x katoenen reinigingswashand
  • 1 x poetsdoek wit

  500 ml Textile protector - beschermer
  Met deTextile protection spuitbus zorgt u ervoor dat u uw meubels van textiel en de meubels die u onlangs heeft gerenigd vlekwerend en waterafstotend worden. Vuil en verontreinigingen trekken nu niet gelijk in de textielvezels en u kunt deze nu eenvoudig met een doek kunt afnemen. 

  500 ml Textile cleantex - reiniger 
  Een grondige reiniger voor veel en de meeste voorkomende vlekken op meubelen, gordijnen en vloerkleden.

  Gebruik Protector - Beschermer

  Gebruik de producten op een schoon en droog oppervlakte. Behandel / reinig de vlekken en ver vuilingen op textiel eerste met de Textile Cleantex. Tip is om de protector eerst te testen op een niet zichtbaar deel van de stof om vervolgens te kunnen kijken of er na de droging de stof niet is verkleurd of aangetast. De bus dient voor gebruik ongeveer 20 seconden te worden geschud, rechtop houden en op een afstond van ongeveer 25 centimeter gelijkmatig over de stof spuiten. 

  Verbruik: ongeveer 50 ml per vierkante meter. Laat de protector ongeveer 1 uur drogen voor het meubel weer te gebruiken. Na 6 tot 12 uur drogen is de optimale bescherming van de meubels bereikt. Zorg ervoor dat er tijdens de behandeling én de droogtijd de ruimte goed geventileerd is. Mocht het resultaat onvoldoende zijn de behandeling dun herhalen. Het behandelde textiel dient jaarlijks te worden gecontroleerd met een druppel water op de beschermlaag. Bij twijfel of het resultaat nog optimaal is kan het meubel worden nabehandeld. 

  Gebruik Cleantex - Reiniger

  Test de reiniger ( vlekkenspray) voor gebruik altijd eerst op een onopvallende plek zodat je kunt kijken of de textiel niet verkleurd. Spuit de vlek goed in met de spray en laat het intrekken. Gebruik een schone droge doek (wordt 1 witte poetsdoek meegleverd) om de vlek van buiten naar binnen weg te vegen (wrijven/deppen). Als de vlek nog niet helemaal is verdwenen kan de behandeling worden herhaald. 

  De complete textiel set is goed voor het behandelen van 8 tot 10 vierkante meter stof. Dit betekend dat je 2 tot 3 zitplaatsen volledig kunt behandelen. De verbruiksindicatie is ongeveer 50 ml per vierkante metere. ( Dit gebruik is gebaseerd op het gebruik van de Textile protector! 

   


   

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest

Klanten beoordelen ons met 7.4 van 10 op basis van 3138 klantbeoordelingen en keuze van 1 t/m 10
Bekijk hier alle reviews